De basis voor uw nieuwe vloer

Egalisatie

Bij J & A Services begrijpen we het belang van een perfecte ondervloer voor de uiteindelijke afwerkvloer. Of het nu gaat om een bestaande verouderde betonvloer, anhydriet gietvloer, tegelvloeren, of andere ondervloeren, wij egaliseren de vloer voor zowel zakelijke- als particuliere doeleinden. Hierbij richten we ons op essentiële aspecten zoals het creëren van goede hechting voor het materiaal dat na de egalisatie wordt aangebracht, het opheffen van hoogteverschillen en andere verbeteringen om een optimale ondervloer te realiseren.

Voorafgaand aan het egaliseren behandelen we de ondergrond met een geschikte primer, zoals een multiprimer, carbonprimer, of epoxyprimer, afhankelijk van het type ondergrond. Met de juiste primer leggen we de basis voor een duurzaam en perfect geëgaliseerde vloer.

Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren zelf. Of het nu gaat om een zand cementdekvloer, anhydrietvloer, plavuizenvloer of renovatievloer, wij beschikken over de juiste egaline voor een nauwkeurige afwerking. Onze ervaring stelt ons in staat om vloeregalisatie van hoge kwaliteit te bieden, zodat uw uiteindelijke vloerafwerking optimaal tot zijn recht komt. Wij investeren voortdurend in de nieuwste materialen en apparatuur om optimale resultaten te waarborgen.

Wilt u profiteren van een perfect geëgaliseerde vloer voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Ontdek hoe J & A Services uw vloerproject naar een hoger niveau kan tillen met professionele vloeregalisatie.

Afspraak maken

We bieden maatwerkoplossingen

Technische expertise in vloeregalisatie

Technische expertise staat centraal in onze benadering van vloeregalisatie. Wij beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring in het egaliseren van diverse ondervloeren, en onze toewijding aan vakmanschap zorgt ervoor dat elke vloer met precisie wordt behandeld.

  • Specifieke Technieken voor Optimaal Resultaat: Onze technische experts maken gebruik van geavanceerde methoden en technieken om de ondervloer te egaliseren en te prepareren voor de uiteindelijke vloerafwerking. Van zand-cementdekvloeren tot anhydrietvloeren, plavuizenvloeren en renovatievloeren, we passen specifieke technieken toe die zijn afgestemd op het type ondergrond.
  • Innovatieve Materialen en Apparatuur: Wij investeren voortdurend in de nieuwste materialen en apparatuur om optimale resultaten te waarborgen. Onze technische expertise strekt zich uit tot het gebruik van hoogwaardige primers, egalines en andere materialen die essentieel zijn voor een duurzame en perfect geëgaliseerde vloer.
  • Maatwerkoplossingen: Iedere ondervloer is uniek, en ons team van technische experts begrijpt dat. We bieden maatwerkoplossingen die rekening houden met de specifieke kenmerken en behoeften van elke vloer. Dit stelt ons in staat om een onberispelijke basis te creëren voor verschillende soorten vloerafwerkingen.

J & A Services streeft naar technische perfectie om ervoor te zorgen dat uw vloerprojecten voldoen aan de hoogste normen. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze technische expertise en uw vloer naar nieuwe hoogten te tillen.

Reviews

Laat een review over j&A Services bij Google achter!

Wat zeggen klanten over J & A Services

Blij mee!

Hele fijne club met hart voor de zaak. Professionals die er voor gaan om uitstekend werk af te leveren.

Lucien van der Hoeven

Google review

Prachtig werk geleverd

Onze zolder na een grondige verbouwing laten voorzien van vinyl , dit is zo strak gelegd tegen de betimmering dat er geen plinten nodig zijn. Prachtig werk geleverd en een klantvriendelijke behandeling.

Arjaan Leunis

Google review

Super fijne ervaring!

Onze pvc-vloer laten leggen door J&A services. Super fijne ervaring! Wordt vanaf de aanvraag tot aan de oplevering correct behandeld en denkt mee.

John Zuidweg

Google review