Gespecialiseerd in het leggen van tapijt, vinyl, pvc en linoleum

Stoffering zowel particulier als projectmatig

De keuze van vloerbedekking speelt een cruciale rol bij het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling in uw ruimte. J & A Services begrijpt dat deze keuze niet alleen esthetisch is, maar ook comfort en functionaliteit omvat. Ontdek onze veelzijdige stofferingsopties die bijdragen aan zowel de visuele aantrekkingskracht als het praktische aspect van uw interieur.

Tapijt: Een tijdloos materiaal, biedt niet alleen warmte en comfort, maar heeft ook geluiddempende eigenschappen. Samen met u kijken we naar de ideale ondervloer die niet alleen de levensduur van uw tapijt verlengt, maar ook zorgt voor extra warmte en comfort.

PVC-vloeren: Een veelzijdige keuze, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor elke ruimte in huis. Sterk, duurzaam en comfortabel, deze vloer is ideaal voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

Vinyl: Een zacht kunststofmateriaal, draagt bij aan isolatie en akoestiek en is eenvoudig te onderhouden. Deze vloer is ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Met een breed scala aan structuren en kleuren vindt u bij ons de perfecte match voor uw stijl.

Linoleum: natuurproduct, duurzaam en slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een natuurproduct met een grote indrukvastheid.

Ontdek de mogelijkheden van hoogwaardige stoffering bij J & A Services. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor uw stoffeerproject.

Afspraak maken

Met tapijt of PVC

Trapbekleding

Trapbekleding is een specialiteit van J & A Services, waarbij we uiteenlopende opties bieden, waaronder tapijt en PVC. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een trap met of zonder ondertapijt, enkel de treden of inclusief stootborden, wij passen de bekleding nauwkeurig aan op uw wensen. Voor een naadloze en uniforme uitstraling is het zelfs mogelijk om hetzelfde materiaal te gebruiken als op de vloer in de hal of bovenverdieping.

Geef uw trap een nieuwe dimensie en verbeter de esthetiek van uw interieur met onze hoogwaardige trapbekledingsopties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan om uw trap te transformeren naar een stijlvol en functioneel onderdeel van uw woning. Ontdek de mogelijkheden en laat ons u begeleiden bij het realiseren van uw ideale trapbekleding.

Reviews

Laat een review over j&A Services bij Google achter!

Wat zeggen klanten over J & A Services

Blij mee!

Hele fijne club met hart voor de zaak. Professionals die er voor gaan om uitstekend werk af te leveren.

Lucien van der Hoeven

Google review

Prachtig werk geleverd

Onze zolder na een grondige verbouwing laten voorzien van vinyl , dit is zo strak gelegd tegen de betimmering dat er geen plinten nodig zijn. Prachtig werk geleverd en een klantvriendelijke behandeling.

Arjaan Leunis

Google review

Super fijne ervaring!

Onze pvc-vloer laten leggen door J&A services. Super fijne ervaring! Wordt vanaf de aanvraag tot aan de oplevering correct behandeld en denkt mee.

John Zuidweg

Google review