Geschikt om te kunnen aanbrengen op vloerverwarming

Coatings en gietvloeren

Ontdek de veelzijdigheid van gietvloeren en coatings bij J & A Services, waar functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek. Onze hoogwaardige gietvloeren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst praktisch. Coatings zijn uitermate geschikt voor garages, magazijnen, productie -en technische ruimtes en sanitaire ruimtes. Zij kunnen worden voorzien van een antislip en gekleurde flakes. (minder besmettelijk) Coatings zijn chemicaliënbestendig en duurzaam, en worden zorgvuldig op de voorbewerkte vloer aangebracht.

Kenmerken en voordelen van onze coatings en gietvloeren:
  • Praktisch Ontwerp: Naadloos, drempelloos, vloeistofdicht, stofvrij en gemakkelijk te reinigen. Onze gietvloeren combineren functionaliteit met een strakke en moderne uitstraling.
  • Geschikt voor Vloerverwarming: Onze gietvloeren zijn perfect geschikt voor vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van warmte en comfort in stijl.
  • Onderhoudsvrij: Met weinig tot geen onderhoud blijven onze gietvloeren in optimale conditie, wat u tijd en moeite bespaart.
  • Bestendigheid: Vloercoatings bieden weerstand tegen dagelijkse slijtage en behouden hun oorspronkelijke uitstraling.
  • Chemicaliënbestendigheid: Weerstand tegen chemicaliën, waardoor de vloer zijn integriteit behoudt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ruimte te voorzien van gietvloeren en coatings. Ontvang vrijblijvend een offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw vloerproject.

Afspraak maken

Tijdloze neutrale tinten of levendige kleuren

Kleur- en ontwerpmogelijkheden

We streven ernaar om gietvloeren te bieden die niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, maar ook passen bij uw unieke stijl en voorkeuren. Ons assortiment omvat een breed scala aan kleuren en ontwerpmogelijkheden, waardoor u de vrijheid hebt om een vloer te creëren die perfect aansluit bij de esthetiek van uw ruimte. Het is mogelijk om de vloeren aan te brengen in alle RAL/NCS kleuren.

Of u nu op zoek bent naar een tijdloze neutrale tint, gedurfde en levendige kleuren, , wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken. Onze gietvloeren en coatings zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan diverse interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot warm en klassiek. Laat uw creativiteit de vrije loop en transformeer uw ruimte met onze uitgebreide kleur- en ontwerpmogelijkheden.

Onze gietvloeren en coatings zijn kunnen worden verzegeld door een transparante topcoating voor extra slijtweerstand.

Reviews

Laat een review over j&A Services bij Google achter!

Wat zeggen klanten over J & A Services

Blij mee!

Hele fijne club met hart voor de zaak. Professionals die er voor gaan om uitstekend werk af te leveren.

Lucien van der Hoeven

Google review

Prachtig werk geleverd

Onze zolder na een grondige verbouwing laten voorzien van vinyl , dit is zo strak gelegd tegen de betimmering dat er geen plinten nodig zijn. Prachtig werk geleverd en een klantvriendelijke behandeling.

Arjaan Leunis

Google review

Super fijne ervaring!

Onze pvc-vloer laten leggen door J&A services. Super fijne ervaring! Wordt vanaf de aanvraag tot aan de oplevering correct behandeld en denkt mee.

John Zuidweg

Google review