Hoogwaardige vloeroplossingen voor particulieren en bedrijven

Vakkundige Vloerbewerking bij J&A Services

J&A Services staat synoniem voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit op het gebied van vloerbewerking. Als jong en dynamisch bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig bewerken van vloeren, een missie die wij met trots voor én samen met onze veelzijdige opdrachtgevers uitvoeren, zowel voor particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben wij ons gevestigd als de betrouwbare partner van talloze project- en woningstoffeerders, waarvoor wij met toewijding vloeren opleveren.

Onze flexibele werkwijze, ondersteund door innovatieve machines, stelt ons in staat om vakkundig projecten van elke omvang aan te pakken, of het nu gaat om 10 vierkante meter of 10.000 vierkante meter. Met duurzame A-Merken in ons assortiment waarborgen wij de kwaliteit van al onze projecten. Onze expertise gaat verder dan het leggen van nieuwe vloeren; wij nemen ook reparaties, egalisatie, coating, schuren en polijstwerkzaamheden op ons.

Bij J&A Services denken we actief mee om de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden, waarmee we het verschil maken. Wij zijn er trots op persoonlijke aandacht te schenken aan elke klant. Graag gaan wij het gesprek met u aan om uw wensen te begrijpen en u van een passend advies te voorzien. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we bedienen met plezier onze klanten.

Afspraak maken

Laat een review over j&A Services bij Google achter!

Wat zeggen klanten over J & A Services

Blij mee!

Hele fijne club met hart voor de zaak. Professionals die er voor gaan om uitstekend werk af te leveren.

Lucien van der Hoeven

Google review

Prachtig werk geleverd

Onze zolder na een grondige verbouwing laten voorzien van vinyl , dit is zo strak gelegd tegen de betimmering dat er geen plinten nodig zijn. Prachtig werk geleverd en een klantvriendelijke behandeling.

Arjaan Leunis

Google review

Super fijne ervaring!

Onze pvc-vloer laten leggen door J&A services. Super fijne ervaring! Wordt vanaf de aanvraag tot aan de oplevering correct behandeld en denkt mee.

John Zuidweg

Google review